5/recent-posts/slider1

Elämäni aakkosetViherjuuria blogin Heidi taisi viime syksynä haastaa meidät muut kertomaan elämän aakkosista. Melkein unohdin vastata tähän mutta parempi kait myöhään kuin ei milloinkaan. Elämäni aakkoset on tietenkin tämän hetkinen tilanne. Jos kysyt tätä kuukauden päästä voi asiat olla toisin.
A niin kuin aamut. Olen aamuihminen, tykkään herätä aikaisin ja nauttia hetken omasta hetkestä ja hiljaisuudesta. Aamuisin olen tehokkaimmillani. Jos en aloita jotain asiaa aamusella sen voi melkeinpä unohtaa.

B niin kuin Blogi. Tästä omasta blogin pitämisestä on tullut minulle tärkeä henkireikä. Ystävät, sukulaiset ovat kaukana Suomessa. Aina on kiinnostanut kertoa asioita eteen päin ja tässä pääsen toteuttamaan sitä haavetta.

C niin kuin Crossfit. Urheilumuoto joka on minulle juuri omiaan. Harmittavasti vain lähin sali on turhan kaukana. Matkoihin menisi yhteensä puoltoista tuntia. Joten olen tyytynyt tekemään treenejä kotona. Ehkä joskus vielä pääsen treenaamaan kunnolla.

D niin kuin D-vitamiini. Sitä pitäisi napata joka päivä. Sen pitäisi estää flunssantulo mutta huonosti kävi taas tänä vuonna.

E niin kuin elokuvat. Olen elokuvien ja varsinkin hömppöelokuvien ystävä. Hömppöelokuvat sen takia kun niitä katsellessa ei tarvitse ajatella yhtään mitään. Mikäs sen mukavampaa omalla sohvalla löhöten filmiä katsoen. Harmittaa vain ulkomailla asuessa että ei näe suomalaisia elokuvia. Monia hyviä elokuvia on mennyt ohi. Leffassa tulee käytyä nykyään vain pari kertaa vuodessa.

F niin kuin Frankfurt am Main. Paikka jolla on spesiaalipaikka minun sydämessä. Se vuosi siellä kasvatti minua ihmisenä ja ilman tätä kokemusta tuskin olisin nyt täällä. Siellä luotiin myös mahtavia ystävyyssuhteita, joiden kanssa pidetään vieläkin yhteyttä.

G niin kuin Germany. Nykyinen asuinmaani, jonka omituisilta tuntuneet tavat tulevat vuosi vuodelta vain tutuimmiksi ja omimmiksi. Mein Gott!?!

H niin kuin Hausfrau. Sellainenhan minä nyt olen. Kotirouva, joka on kotona lapsen kanssa. En pistä ollenkaan pahitteekseni tätä elämänvaihetta. Olihan tätä odotettu jo monta vuotta.

I niin kuin iittala. Kaapit on täynnä iittalan astioista ja koriste-esineitä. Ilman näitä en voi vain elää, luojan kiitos sain raahattua kaikki astiani tänne.

J niin kuin Jumi. On se vaan niin ihanaa kun on joku jonka kanssa jakaa tämä elämä.

K niin kuin koti. Me ollaan kovalla työllä saatu meille remontointua oma ihana koti. Täällä on meidän paikka asua ja elää. Koti on rakkain paikka päällä maan.

L niin kuin laskettelu. Asutaan unelmapaikalla mitä lasketteluun tulee. Harmi vain että viime vuosina ei olla niin usein laskettelemassa käyty. Mikäs se parasta kuin viettää mukava päivä raittiissa ulkoilmassa.

M niin kuin mini. Mini Cooper on auto johon ihastuin heti kun niitä ilmestyi katukuvaan Suomessa. Olen onnellinen minin omistaja edelleen, vaikka järkevintä olisi hommata joku perheauto.

N niin kuin No niin. Tätä tulee sanottua ilmeisesti kovin usein koska Pikku Mies toistaa tätä usein perässä. No niin. 

O niin kuin Oberreute. Aluksi olin kauhuissani että näin pieni kylä. Ihastuin kuitenkin paikkaan, koska luonto ja maisemat. Välillä ottaa päähän pienen kylän pienet piirit mutta se kait vain kuuluu asiaan.

P niin kuin Pimi. Pikkumies ei ole rakkaampaa kuin hän. <3

Q niin kuin Quuppa. Rumpalit ovat aina olleet lähellä sydäntäni. 

R niin kuin rakkaus. Kaikki tarvitsevat rakkautta. Elämän vitamiini.

S niin kuin Suomi. Rakas synnyinmaani, olen niin onnellinen että olen syntynyt Suomessa. Niin monet asiat ovat meille helpompia, varsinkin näin maahanmuuttajana. 

T niin kuin tanssi. Rakastan tanssimista. Olisikin kiva päästä sitä taasen harrastamaan tai edes yökerhoon joraamaan. Kotona tulee otettua muutamia askeleita varsinkin jos radiosta tulee hyvä kappale.

U niin kuin uinti. Rakas harrastukseni jo parisenkymmentä vuotta. Kerran viikossa on päästävä uimaan, muuten ei tule mitään. 

V niin kuin Vorarlberg. Onni on että asun kuitenkin näin lähellä Vorarlbergia jossa on suomalaisia enemmän kuin laki sallii.

W niin kuin wurst. Makkaroiden luvatussa maassa en ole löytänyt mitään lempimakkaraa. Suomessa taasen on paljon kivoja eri grillimakkaramakuja. 

X niin kuin X-hyppy. Viime aikoina on tullut tehtyä paljon kotijumppaa ja kyseinen liike on tullut erittäin tutuksi. Tehokas sykkeen kohottaja.

Y niin kuin ystävät. Ilman ystäviä olisi elämä taas hiukan tylsempää. Onni on ystävä. Onni on ystävät Suomessa ja täällä.

Z niin kuin Zetori. Helsingin ravintola (onkohan se vielä omalla paikallaan?) johon minulla on viha-rakkaussuhde. 

Ä niin kuin Äiti. Rakkain ja tärkein ihminen maan päällä.

Ö niin kuin öö. Ei nyt tule mitään merkittävää mieleen kirjaimesta Ö.


Meitä voit seurata myös
Facebookissa: Suomalainen im Allgäu 
Instagramissa: asentajahiltunen

2 kommenttia

  1. Ihanat, rakkaudentäytteiset aakkoset! Ja hurjan liikunnalliset - onko sulla joku kuntobuumi menossa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuntobuumi on aina menossa ja rakkaus niin sitä vain tarvitaan.

      Poista