5/recent-posts/slider1

NÄIN VALEHTELEN NETISSÄ - BLOGIHAASTE

Sain tämän haasteen rakkaalta ystävältäni Anulta joka kirjoittaa Minulta teille-blogia. Anuun tutustuin kymmenen vuotta sitten Frankfurtissa jossa olimme au paireina. Harmittavasti ei olla tavattu moneen vuoteen koska asutaan eri maissa mutta mihinkäs se ystävyys siitä katoaisi?

Näin minä vastasin tähän haasteeseen.






Menen niihin hotelleihin, ravintoloihin ja tapahtumiin, joiden tiedän olla some-ystävällisiä ja kaunista kuvattavaa.

Väärin, no en todellakaan tee näin. Täällä päin asuessa on vain niin kovin paljon kaunista kuvattavaa, joten olen pahoillani jos tyrkytän välillä näitä kuvia.


Sisustan, teen kattauksen tai pukeudun niin, että niistä saa hyviä kuvia.

No okei, tämän myönnän. Jos otan jotain kuvia niin koitan saada niistä hyviä. Huom, koitan.


En ota itsestäni kuvia, enkä Insta stories -videoita, joissa minulla ei ole meikkiä.

Juuri näin. Näytän ihan ka-ma-lal-ta ilman meikkiä (ripsiväriä). En poistu edes omalle pihalle ilman maskaraa.


Teen asioita ja kerron asioista blogissa, joiden tiedän tukevan omaa brändiäni.

Oikein, en pystyisi valehtelemaan tai kertomaan jotain mikä ei minua kiinnosta. Sen tähden tämä blogini on tällainen sekametelisoppa.


Käsittelen kuvat niin, että näytän kauniimmalle.

En taida edes osata käsitellä kuvia niin että näyttäisin paremmalta. Silloin jätän ne kamalat kuvat postaamatta. Kännykän kamerasta olen kuitenkin löytänyt sen ”kauniit kasvot”-valikon. Sitä on tullut joskus käytettyä. Näin yli nelikymppisenä sen käyttö on kait aika normaalia?


Silottelen elämääni somessa.

En mitenkään tahallisesti silottele elämääni vain jätän joitakin ikäviä asioita kertomatta. Kaikesta kun en voi enkä halua tänne blogiin tai facebookkiin kirjoittaa. Blogiini kirjoittelen asioita mahdollisimman rehellisesti vaikka joskus se ei ehkä ole niin hyvä asia.


Kadun joitakin blogiyhteistöitäni.

Sellaisia ei ole vielä tullut joten odottelen yhteydentottoja. ;)


Bloggaajien elämä on glamourista.

Varsinkin tällaisen tavallisen tallaajabloggaaja elämä ei ole todellakaan glamourista. Vaan tiukkaa arjen hallintaa että saa edes sen pienen hetken järjestettyä että saa kirjoitettua tavallisesta elämästä.





Ajattelen hetket Instagram-kuvina.

Myönnän joskus katselen elämää linssin läpi ja mietin että tästä saisi ihanan kuvan. Ja niin usein minulla on joko järjestelmäkamera tai edes kännykkä mukana että saan kuvan/kuvia.


Seuraan Jodelia ja keskustelupalstoja sekä googlaan nimeni tasaisin väliajoin.

No nyt minun piti googlata mikä on Jodelia(?) ja tämän haasteen takia piti googlettaa myös oma nimi. Että ihan perillä olen kaikista kikkakolmosista. Not. ;)

Bloggaaminen ei ole oikea työ.

Kyllä se niille on jotka sitä kokopäiväisesti tekevät. Saa olla todella hyvä ja idearikas että saa blogin pyörimään ja tuottamaan niin että se elättää. Siihen saa tehdä kovasti töitä, eikä se ole helppoa.

Ostan tuotteita tai vaatteita ainoastaan kuvattavaksi.

No heh, en todellakaan. Toki jos sattuu olemaan joku kiva vaate päällä niin mietin että tästä saisi kivan kuvan. Mutta en kuitenkaan ole mikään lifestyle/muoti-bloggaaja niin jätän nämä asiat niille jotka sen osaavat.


Bloggaajat eivät voi ostaa mitään ns. ”halpistuotteita”.

Miksei? Jos vaate näyttää laadukkaalta ja hyvältä päällä niin mikä jottei.

Bloggaaminen on helppoa.

Bloggaaminen ei todellakaan ole helppoa. Tämä on vaativaa työtä vaikka minä teen tätä vain harrastuksena niin kyllä se suurimman osan vapaa-ajastani vie nykyään. Plus kaikki meta-työ jota tulee tehtyä ihan koko ajan.



Haastan nämä blogit:




Olkaa hyvät! 
Haasteen säännöt ovat yksinkertaiset:

Kerro, keneltä sait haasteen.
Vastaa väittämiin.
Lisää listaan yksi bloggaamista koskeva väittämä lisää  (ehkä sellainen, jonka olet      joskus kuullut) ja vastaa myös siihen itse.

Lähetä haaste kolmelle muulle bloggaajalle.





Meitä voit seurata myös
Facebookissa: Suomalainen im Allgäu 
Instagramissa: asentajahiltunen

Ei kommentteja