torstai 24. maaliskuuta 2016

Löydettiin mahdottoman iso pääsiäismuna


Siis täällä (en tiedä kuinka yleistä tämä on koko Saksassa?) päin on tapana kipsata raskausmaha. Kiva muisto jota sitten on mukava katsella ja säilytellä 30 vuotta? Muutama ystävä ja tuttava on näin tehnyt. He pitävät ideaa loistavana ja yksi ystävä tarjoutuikin sen minulle tekemään jos vain haluan. Ideana mielestäni "joo, ihan kiva" mutta se että mitä ihmettä teen sitten sillä kipsillä? Seinälleni en sitä aio ripustaa niin kuin täällä on tapana. Eli siis makuuhuoneeseen sängyn päädyn yläpuolelle parin taulun viereen. No thanks. Tietääkseni tätä tapaa ei Suomessa ole tai ainakaan näin suuressa mittakaavassa. Tai ainakaan kukaan minun ystävistäni ole näin tehnyt. Vai onko?
Toinen tapa jota myös harrastetaan on se että raskausmaha maalataan ja siitä otetaan parit kuvat. Se kuulosti jo hiukan kivemmalta touhulta. Kun yksi työkaveri kertoi tuttavastaan joka oli maalannut mahan pääsiäismunan näköiseksi innostuin täysin. Jumin sisko oli tulossa kylään, ja hän on kova maalailemaan. Niinpä hän pääsi työn touhuun.


Saas nähdä koska tämä pääsiäismuna aukeaa?


Itseasiassa hän oli viime kesänä raskaana ja kysyi haluanko minä maalata hänen mahansa. Olin että mitä ihmettä, ei minua kiinnosta maalata kenenkään toisen mahaa. Ens kerralla voisin kyllä ajatella maalaavani jonkun mahan sen verran kivaa touhua maalaaminen oli. Mutta suosittelen että on joku suunnitelma jonka mukaan maalata. Tämän ison kananmunan maalaamiseen meni tunti-puolitoista. Ilman suunnitelmaa olisi varmasti mennyt kauemmin. Ei siihen muuta tarvitse kuin iholle sopivat maalit ja erikokoisia pensseleitä. Ja sitten vaan kamera laulamaan. :)Silmät ja nenä näkyy jo. 

      Mukavaa Pääsiäista!!  Frohe Ostern!!    Happy Easter!!
Meitä voit seurata myös
Facebookissa: Suomalainen im Allgäu 
Instagramissa: asentajahiltunen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti