5/recent-posts/slider1

Naisten kymppi

No niin nyt se on sovittu, enää en voi perääntyä. Me (minä ja Vorarlbergin naiset) osallistutaan paikalliseen naisten kymppiin toukokuun lopussa. Jep. Minähän en ole mikään juoksijatyyppi, enkä "osaa" juosta oikein. Mutta ei se haittaa, raittiissa ulkoilmassa ja kannustavassa ilmapiirissa on aina kiva liikkua. Matkan voi siis myös kävellä tai sauvakävellä, mutta kyllä minä meinaan sen juosta (pääsee nopeammin perille).

Lähtö Lochausta (Itävalta) kohti Bregenzia aivan Bodenjärven rantaa pitkin. Reitti ei ole ainakaan maisemilla pilattu. Taidettiin viime vuonna ajaa siitä ohi ja väkeä oli kuin pipoa. Lähtö on klo 17.30 ja maali on Bregenzin Stadionilla (siinä lähellä missä olin pari viikkoa sitten juhlimassa). Juoksun jälkeen on (kuulemma) iso bileet, musiikkia ja juomaa. Ei kuulosta pahalta ollenkaan.Kuva Frauenlauf nettisivuilta.Me aiotaan mainostaa Suomea ja viedä Suomi 100 vuotta maailman tai ainakin Itävallan kartalle. Hommataan kivat samanlaiset T-paidat ja pidetään hauskaa. Hyvä Suomi! Suomi 100/ Leena Koskela
Tänään perjantaina on tasan 50 päivää kyseiseen tapahtumaan. En ole missään parhaassa kunnossa, omat vanhat vaatteet puristavat ja ahdistavat. Kymmenen ylimääräistä kiloa ja olotilani ei ole sen tähden kovin hyvä. Mutta uskoisin että saan tästä lisäpuhtia kuntoiluun. Olen syksystä lähtien käynyt kerran viikossa uimassa, nyt vihdoin olen alkanut huomaamaan että olen suunnilleen siinä kunnossa kun olin ennen raskautta. Hieman vielä hitaampi mutta suunta on oikea. Jumpassa olen käynyt vuoden vaihteesta kerran viikossa. Ja viimeiset viisi viikkoa olen käynyt Pilateksessa kerran viikossa, löysin aivan mahtavan pilates-opettajan. Kadonneet sisäiset lihakset alkavat löytyä. Joten nyt ohjelmistoon pitäisi mahduttaa pari kertaa (edes kerran) viikossa juoksua, en nyt ihan kylmiltään halua lähteä juoksemaan. Käy niin kuin ennen vanhaan Cooperin testissä, vatsaa alkaa pistämään.


Meillä on ne Baby Joggerin vaunut joiden kanssa hölkkääminen voisi onnistua, niin että Kimi on kyydissä. Ainut ongelma on nyt ajoitus milloin mennä juoksemaan? Aamupäivällä en voi lähteä Kimin kanssa vaunuttelemaan, Kimi nukahtaa samassa sekunnissa kun vaunut lähtee liikkeelle. Keskipäivällä olisi Kimin päiväuniaika vaan silloin on itsellänikin vatsa täynnä ja juokseminen ei tule silloin kuuloonkaan. Iltapäivällä on usein jotenkin nuutunut olo, mutta usein kuitenkin käydään silloin kävelemässä pikku lenkki. Eli täytyy nyt ottaa projektiksi edes kerran viikossa ottaa pari juoksuaskelta. Niin ja toinen ongelma on se että meillä näitä mäkiä täällä riittää, ihan sama mihin suuntaan lähtee niin aina pitää nousta tiukka mäki ylös. Joku sanoikin että jos nyt treenaan vaunujen kanssa niin se juoksu menee kevyesti ilman vaunuja ja tasaisella. Joten huippukuntoon viidessäkymmenessä päivässä!!


Nyt istun sohvalla, kirjoitan tätä, juon teetä ja syön fazerin sinistä jonka löysin herkkulaatikosta. Johan se on ollut siellä tammikuusta lähtien (Kiitos Satu). Viimeiset herkut syödään nyt ja treeni alkakoon.


Nettisivuilta löytyy muuten treeniohjeet jokaiselle viikolle. Bodensee Frauenlauf


Meitä voit seurata myös
Facebookissa: Suomalainen im Allgäu 
Instagramissa: asentajahiltunen

2 kommenttia

  1. Joskus sitä vaan tarvii ylimääräisen potkun, jotta urheiluun löytyy motivaatiota, ja tuollaiset tapahtumat ovat ihan mahtavia. Itsehän en ole koskaan juossut tapahtumassa, mutta muut ovat kertoneet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan nyt tarvitsen potkua persuksiin. Pari päivää jo mennyt enkä ole mitään saanut aikaiseksi. :)

      Poista