5/recent-posts/slider1

5 majoituspaikkaa Allgäussa

Joku aina välillä kyselee mahdollisia majoitusmahdollisuuksia Allgäussa joten keräsin tähän postaukseen viisi erilaista majoituspaikkaa. Nämä ovat nimenomaan West-Allgäun eli Länsi-Allgäun alueelta.



Säntis


Allgäu on osaksi alpeilla ja varsinkin meidän kylä on 850 metrin korkeudella ja näkymät ovat aika ihanat. Toki tähän postaukseen laitoin muutaman yöpaikan muualta kuin meidän kylästä. 



1. Luksusmajoitus max. 8 henkilölle

Sanoisin että tämä majoitus on suht hintava mutta isolla porukalla hinta ei tule niin pahaksi. Ja voin vannoa että majoitupaikka on sen arvoinen. Talossa on kolme isoa makuuhuonetta tuplavuoteella ja yhteen niistä huoneista saa lisäksi kaksi lisävuodetta. 

Hyvin varusteltu iso keittiö ruokapöytineen. Talvipuutarha jossa talvella lämmittää takka ja kesällä saa ovet auki terassille jossa voi vaikka grillata. Iso olohuone jossa televisio, dvd-soitin ja stereot. Keskikerroksesta löytyy myös kylpyhuone jossa suihku, kylpyamme ja vessa.

Talossa on myös saunaosasto, jossa on poreamme. Saunassa on mahdollisuus normaaliin saunaan ja höyrysaunaan. Kellarissa on pyykinpesukone, kuivausrumpu, silitysrauta ja -lauta.

Erikoista: Vauvat ja pienet lapset on hyvin huomioitu. Vaikkakin sivustolla lukee että talo ei ole lapsille tarkoitettu. Siellä on rappusia ja poreamme (saunaosaston oven saa lukkoon) joiden takia paikkaa ei suositella lapsiperheille.

Hinta: alk. 220é/yö

Linkki tähän luksusmajoitukseen löytyy täältä.



2. Loma-asunto 2-4 henkilölle



Loma-asunto josta on mielettömät maisemat vuorille. Kesäaamuisin parasta on nauttia aamupala ulkona terassilla. Talon isäntä asuu yläkerrassa mutta ei häiritse asukkaita. 

Huoneistossa on makuuhuone, kylpyhuone/vessa, olohuone ja keittiö. Mielestäni asunto on tyylikkäästi ja hyvällä maulla sisustettu. Keittiöstä löytyy myös kaikki tarvittavat välineet.

Erikoista: Talon isäntä on myös mehiläisfarmari joten täältä on mahdollista ostaa "luomuhunajaa" kotiin viemisiksi.

Valitettavasti tämä huoneisto ei ole enää loma-asuntona. 




3. Maatilamajoitus 2-4 hengelle

Tämä majoituspaikka on aivan Itävallan rajalla Saksan puolella tietenkin. Maisemat Vorarlbergin suuntaan ovat ihan mielettömät. Itävallan alpit ovat mahtavat varsinkin jos niissä on lumipeite. 

Loma-asunnossa on 56 neliötä, kaksi makuuhuonetta, tupakeittiö, wc/suihku ja tv.

Isäntäperheellä on lehmiä, kaneja, kanoja, vuohi ja hevonen. Pihalla on uima-allas ja grillipaikka. Lapset on täälläkin huomioitu erikoisen hyvin, paikasta löytyy pienille lapsille traktorit ja bobby car peräkärryineen ja isoimmille pingispöytä ja trampoliini.


Erikoista: Perheen emännällä on talossa kampaamo, joten hiuksetkin saa samalla kuntoon, kunhan muistaa varata ajan ajoissa.

Hinta: alk. 76 é/yö

Lue lisää: Ferienhof Prinz


4. Vaellusmökki vuoren huipulla

Tämä ihana vaellusmökki/ravintola/majoituspaikka on Hochgrat vuoren 1634 metrin korkeudessa. Paikassa on majoituspaikat 60 yöpyjälle, aamuisin on mahdollista saada kevyt aamupala. 

Turhaa on varmaan sanoa, että vuoren huipulta on mielettömät maisemat. Vuoren toiselta puolelta näkyy alpit paremmin ja toiseen suuntaan näkyy mm. Bodenjärvi. 

Parasta onkin yöpyä paikassa silloin kun on täysikuu tai olla paikalla silloin kun aurinko laskee. Illalla onkin parasta pelailla seurueen (tai jopa tuntemattomien) kanssa ja sitten kömpiä täydellä vatsalla sänkyyn nukkumaan.

Huomioi että huoneet ovat isoja ja niissä monen sänkypaikan laverit.

Erikoista: Paikalle ei tietenkään pääse muuten kuin kävellen, juosten (fillarilla tai talvella suksilla) tai gondolihissillä silloin kun hissi on auki.   

Hinta: max 28 é/yö


Linkki tähän majoituspaikkaan löytyy täältä.


Hochgratilta katsottuna



5. Suloinen majoituspaikka laskettelurinteessä

Tämä suloinen majoituspaikka sijaitsee suoraan laskettelurinteessä 1260 metrin korkeudessa. Paikka on auki läpi vuoden ja siellä on mahdollisuus puolihoitoon. Ravintolan terassi on kesäiltoina ihana paikka. Lapset on huomioitu paikassa erityisen hyvin. Pihalla on kunnon leikkipaikka sekä pieneläimiä kuten kaneja, possuja ja kanoja, eikä unohdeta lehmiä ja hevosia.

Majoituspaikassa on paikat 66 henkilölle, huoneita on erikokoisia. Neljän, kuuden tai kahdeksan hengen huoneissa on kerrossängyt. 

Kesäiltoina terassilla grillataan ja paikkaa voi vuokrata vaikka häihin tai muihin juhliin.


Erikoista: Autolla pääsee kesällä perille asti, talvella auto pitää jättää Imbergbahnin parkkipaikalle, tavarat haetaan sieltä (lisämaksusta).

Hinta: 41 é/yö/hlö/puolihoito


Linkki tähän majoituspaikkaan löytyy täältä.


Ei muuta kuin tervetuloa Allgäuhin!!



Meitä voit seurata myös
Facebookissa: Suomalainen im Allgäu 
Instagramissa: asentajahiltunen


2 kommenttia

  1. Kiitos vinkkipostauksesta, Saksassa on kyllä niin kauniita maisemia! Vuoria rakastavalle majapaikat tuommoisessa miljöössä ovat <3 Ihanaa oleskelua sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti postauksesta on apua niin että tulet joskus tänne Allgäuhin. :)

      Poista