5/recent-posts/slider1

Teknisiä häiriöitäIlmoitusluontoista asiaa.


En ole mikään tietokonenero ja isovelikin asuu kaukana eikä pysty aina auttamaan. Joten olen useasti omillani ja jälki on välillä sen mukaista. 

Kun perustin tämän blogin klikkailin kaikenlaista ja ilmeisesti tämä google + oli todella huono valinta. Liitin siis oman henkilökohtaisen profiilini tähän blogiin. Toisinsanoen blogini kommenttikenttään on voinut kirjoittaa vain ne henkilöt jotka ovat myös google + jäseniä. Onneksi Lempipaikkojani Jonna kertoi ettei voi kommentoida. Tarkasteltuani asiaa, totesin että totta se on. No nyt sain muutettua kommentoinnin niin että kaikki voivat kommentoida. Mutta nyt kaikki ne vanhat google + jäsenien viestit hävisivät. Toivon ja pyydän hartaasti että edes joku kävisi kommentoimassa, jos muistaa mitä on kommentoinut. Harmittaa niin vietävästi, mutta en voi asialle mitään? Tai jos joku osaa auttaa niin apu on tervetullut.

Toinen asia oli se että minulle oli kirjoitettu yhteydenottolomakkeen kautta. Näin yhden viestin mutta en nyt muista kuka se oli, enkä voi vastata koska koko viesti on nyt hävinnyt jonnekkin bittiavaruuteen. Eli sinä joka tunnistat itsesi niin kirjoita uudelleen, lupaan vastata. Pahoitteluni tästä sekoiluista.

Pari päivää sitten kirjoitin yhtä toista tekstiä, muokkasin ja lisäilin kuvia mutta kiitos meidän netin kaikki mitä olin kirjoittanut ja muokannut hävisi. Voihan peeveli. No osaksi myös omaa syytä. Ja nyt tuntuu ettei aivot enää toimi. Toivon että inspiraatio palaa taas joku päivä, lue: on aikaa kirjoittaa.

Toivon että nämä tekniset häiriöt olivat nyt tässä ja voin jatkaa rauhassa tätä kirjoittelua. Toivon myös paljon kommentteja. Kiitos ja anteeksi.


Meitä voit seurata myös
Facebookissa: Suomalainen im Allgäu 
Instagramissa: asentajahiltunen

6 kommenttia

 1. Tsemppiä! Uskon että kommenttien häviäminen sapettaa, mutta ehkä jatkossa saat niitä vielä enemmän, kun kommentointi on helpottunut? :) Avaan pelin ja aloitan!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Valkkis! Niin ehkäpä tosiaan kommentteja tulee enemmän. Tosiaan saan ne google+ kautta näkyviin jos muutan taas ne asetukset, mutta ehkä näin on kuitenkin parempi.

  VastaaPoista
 3. No onpa kyllä tylsää, että nyt eivät näy ne google+ -kommentit enää! Mä oon ihan onneton tietotekniikan kanssa. Yksi syy miksi aloitin bloginikin Rantapalloon eli portaaliin. Ei tarvi itse osata niin paljoa ja ongelmatilanteissa saa sieltä apua. Toistaiseksi en oo kyllä apua missään tarvinnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonna kiitos kommentista. Tämä blogger on kyllä ihan helppo ja kait täältäkin jostain apua/tukea saisi jos joku tosi iso moka tulisi? Löytyy hyvät kirjalliset ohjeet joka ongelmaan.

   Poista
 4. Voi että, varmasti harmittaa. Minä olen aika usein ongelmissa, ainakin kuvien laiton kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit että harmittaa, mutta no can do. Kiitos Terja kommentista.

   Poista