sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Pikku maalaripoika
Me aloitettiin maalailut jo silloin kun Kimi oli neljä kuukautta vanha. Ollaan nyt koitettu joka kuukausi vähän maalailla. Niin että kaverit tiedätte kenen tekemiä kortteja saatte vastaisuudessa.
Tämän idean sain Meriannen mielessä-blogista Hulluttele vauvan kanssa sormiväreillä. Kiitos vaan vinkistä. Minä en jostain syystä löytänyt täältä Saksasta sellaista paksumpaa vesiväripaperia joten tyydyttiin tällaisiin tyhjiin "kortteihin". Ja siitä se idea sitten lähti.

Nämä sormivärit eivät olleet ne maailman parhaat. Ensinnäkin purkeista oli tosi vaikea saada väri ulos. Toiseksi väri ei ole syötävää niin pienokaista piti vahtia haukan lailla. Kolmanneksi väri ei lähtenyt vaatteista pesussa. :( Anoppi koitti kaikki mahdolliset temput.

Eli jos jostain löytyy syötäviä sormivärejä tuubissa niin suosittelen ostamaan niitä. Noh, tätä menoa jos maalaillaan niin saadaan noi pikkupurkit tyhjiksi tän vuoden puolella.

Kimi oli kuitenkin ihan onnessaan kun pääsi hommiin. Aidon taiteilijan elkein taisi johonkin korttiin holahtaa pienet puklut. Noh, tässä hommassa se ei ole niin justiinsa. Ihana oli nähdä kun Kimi oli aivan innoissaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti