5/recent-posts/slider1

Viikon kiitollisuudet #6


Kiitollisuushaaste johon ajattelin minäkin osallistua. Meriannen mielessä-blogi haastoi meidät muut kertomaan mistä olet ollut kiitollinen. Niitähän tulee joka päivä kun vain kunnolla miettii, joillekkin päiville monta. Ruokitaan mieluummin niitä onnen tunteita kuin niitä negatiivisia joista tulee paha mieli niin itselle kuin muille. Näistä asioista olin kiitollinen viime viikolla.

Maanantai

Viikonloppu jatkui koska Jumilla oli Brückentag eli niin sanottu siltapäivä. Hän oli koko päivän kellarissa töissä, mutta ei se haitannut. Jumin sisko tuli käymään ja vietettiin kiva iltapäivä ja ilta. Ja yllätys yllätys meillä oli saunailta. Olen kiitollinen että kälyn kanssa meillä menee hyvin yksiin vaikka olemmekin ihan erilaisia ihmisiä.

Tiistai

Saksassa oli Reformationstag eli tänä vuonna olikin yksi ylimääräinen arkipyhä. Jumi kokkasi koko porukalle peurapaistia ja me muut ulkoiltiin sillä aikaa. Aina huippua kun pääsee valmiiseen pöytään. 

Keskiviikko

Saksassa on pyhäinpäivä oikeana päivänä. Eli vielä yksi ihana päivä perheen kanssa. Vaikka olinkin illan töissä niin eipä se haitannut. Ja eipä me mitään kovin järkevää tehty, oltiin vaan ja nautiskeltiin.

Torstai

Jee, vihdoin parin viikon pituinen flunssani on taltutettu. Aamun aloitin tele-jumpan kanssa. Se taisi olla tarkoitettu senioreille mutta pääasia että sain hieman verryteltyä. Iltapäivällä tuli minun pomon tytär meille leikkimään ja minä se väänsin karjalanpiirakoita. Piirakat meni hyvin kaupaksi.

Perjantai

Aamupäivällä tein taasen karjalanpiirakoita tällä kertaa maidottomina versioina. Oma oli Kimin kanssa että sain rauhassa tehtyä. Iltapäivällä ajeltiin Itävallan puolella Suomi-kouluun.

Lauantai

Minulla olikin illalla treffit Lindaussa, siellä oli ihanat markkinat ja naiset. Ilma oli suht lämmin ja oltiin varauduttu kylmempään ilmaan. Glühwein-kausi tuli korkattua, joten ei tarvitse tänä vuonna enää maistella. Siellä sai muuten Flammlachs eli loimulohta, nams.

Sunnuntai

Aamu- ja iltapäivän paiskin töitä. Onni oli pakastimesta kaivettu lihapiirakka, jonka jälkeen yllätys yllätys SAUNA!! :)

P.S. Tämä on (toistaiseksi) viimeinen kiitollisuushaaste. Tuntuu että asiat pyörivät samojen asioiden ja kiitollisuuksien ympärillä. En näe mitään järkeä jatkaa tätä haastetta.


Muista seurata meitä myös
Facebookissa: Suomalainen im Allgäu 
Instagramissa: asentajahiltunen

Bloglovin' ja Blogit.fi

Ei kommentteja