5/recent-posts/slider1

10 vuotta, eikä suotta#profiilikuvahaaste, jonka on alulle laittanut Mamma rimpuilee blogi, hän haastoi kaikki bloggaajat paljastamaan profiilikuvat facebookista 10 vuoden ajalta. Mielenkiinnosta tarkistin omat kuvani ja päätin tarttua haasteeseen. Tätä oli hauska tehdä, voi näitä muistoja. Iik.Liityin facebookkiin lokakuussa vuonna 2007, muutama tuttu kutsui minut sähköpostin välityksellä (muistatteko vielä sen ajan?). Ihmettelin että mikäs tämä on? En epäröinyt vaan liityin heti. Muutama kaveri oli paikalla, koulukavereita ja tuttuja. Nopeasti alkoi ystäviä löytyä, joitakin piti oikein houkutella että tule nyt. Yksi ystävä saatettiin unohtaa välillä kutsua jonnekkin koska ei ollut facebookissa (sori Henna). Tapahtumien ja kutsujen luominen oli minulle heti helppoa. Niitä on tullut näiden vuosien aikana tehtyä useita.
Alkuun olin ladannut tämän kammotuskuvan Auringonkadun kämpästäni. Olin ollut hiuskriisissä ja halusin jotain vaihtelua vaaleisiin hiuksiini. Itse tykkäsin näistä punaisista hiuksistani ja väristä, muut ihmiset eivät vain olleet samaa mieltä. 
Bilemestari, meillä oli madonna-teemabileet ystäväni luona. Tässä asussa kävin naapurikioskilta hakemassa lisää siideriä ja heti kysyttiin paperit. Käsittääkseni tämä kuva on kuitenkin kesältä 2007, jostain syystä olin tämän ladannut profiilikuvaksi myöhemmin.
Tämä kuva on otettu Suomen Turusta vuonna 2007(?), DBTL oli meidän tavoite vaikka taidettiin runoilla synttäririimejä hotellihuoneessa. Kyllä meillä oli niin mukavaa.
Halloween-bileet vuodelta 2007 ja Kreikkalainen jumalar (not). Meillä oli traditiona järjestää Halloween-juhlat työpaikallani, ja aina oli hyvät bileet. Ennen tuli juotua näköjään paljon siideriä, nykyään en edes pysty koskemaan kyseiseen aineeseen. Yök.
Uudenvuoden 2008 juhlat myös vanhassa työpaikassa Espoossa. Tämä kerta oli erityinen koska juhlimme myös minun ja kahden ystävän valmistujaisia sekä tietenkin uutta vuotta. Valmistuin tällä kertaa Hotelli,- ravintola- ja cateringalan esimieheksi erikoisammattitutkinnolla.

Kuva on otettu Nuottarannasta heinäkuussa 2008, jossa oli minun ensimmäiset läksiäisjuhlat. Silloin oli kohteena Frankfurt am Main ja uusi elämä au pairina. Elämme jännittäviä aikoja.
Enkeli halloween-juhlissa Frankfurtissa vuonna 2008. Minut työnnettin lavalle pukukilpailuun mutten kyllä menestynyt kaikenmaailman zombien rinnalla. Seuraavana päivänä minut irtisanottiin au pairin hommista ja uuden paikan etsiminen alkoi heti.
Sainkin töitä vain viiden päivän työttömänä olon jälkeen Suomi-kaupasta Köppernin pienestä söpöstä kylästä. Olin myyjänä Rüdesheimin joulumarkkinoilla 2008.

Frankfurtissa asuminen oli rankkaa ja näin voi käydä kun käy pelaamassa salibandyä. Yksi kundi iski kyynärpäällä juuri oikeaan kohtaan ja näin minulla oli musta silmä monta viikkoa. Sain junassa paheksuvia ja sääliviä katseita, koitin selittää että olin pelaamassa sählyä. Saksaksi se on unihockey ja siitä vastapuoli saa aina väärän käsityksen eli "hockey hockey" he vaan toistivat innoissaan. Kuva on otettu asunnostani Köppernin kylästä noin 60 km Frankfurtista pohjoiseen. Kevät 2009.
Tämä on edelleen yksi parhaista kuvista mitä minusta on ikinä otettu. Kiitos Ebru, laitoit kameran laulamaan ja tämä on huippu otos. Olin keväällä 2009 käymässä yllätyskäynnillä Suomessa ja monet sainkin yllätettyä. Ta-daa. Tämä oli pitkään minun profiilikuvanani.
Samaa näköä vai mitä? Läksiäiset vol. 2 ja ystäväni Ebrun lapset askartelivat tämän minulle. Olinhan lähdössä Leville työharjoitteluun ja laskettelemaan. Talvi 2010 kyseessä.

Vuosi 2011 ja olin ystäväperheen kanssa terapia-ratsastamassa Islanninhevosilla. Oli ihanaa ja mukavaa ainoa vaan että tämä jäi yhteen kertaan koska - allergia.
Keväällä 2011 oli tyttöjen Tukholman-risteily New York-teemalla. Kuvassa mukana erittäin hyvä ystäväni Marianne. Risteily oli kiva piristys, vois jopa luulla että Suomeen jäisin kun oli paljon mukavaa ohjelmaa. Ainut vaan että se "joku" kolkutteli ja jo syksyllä oli tosi kyseessä ja mietin Oberreuteen lähtemisestä.
Nyt ollaan jo Bodenseen rannalla Bregenzissä poseeramassa. Kaikki oli silloin vielä uutta ja jännittävää. Vuosi 2012 siis kyseessä. Maaliskuu oli silloin mielettömän lämmin ja taidettiin käydä useasti nauttimassa tunnelmasta järvenrannalla.
Hieman epäselvä kuva mutta tosiaan Rüdesheimin joulumarkkinoilta otettu vuonna 2012. Glögi mit oder ohne alkohol?
Talvi 2013 ja oltiin tässä lähellä laskettelemassa (Das Höchste). Laskettelukeskus on Saksan ja Itävallan rajalla, joten voit lasketella Saksasta Itävaltaan jne. Aivan ihana aurinkoinen päivä, syötiin ulkona mutta reidet olivat hapoilla jo parin laskun jälkeen. Viimeinen lasku olikin sitten liikaa enkä meinannut päästä alas.
Kesä 2013 ja oltiin "vaeltamassa" (huom. valecrocsit jalassa) lähimaastossa tämäkin. Buchenegger wasserfälle on aivan ihana paikka, jossa voit hypätä kalliolta veteen. Vaellusreittimme kulki osaksi jokea pitkin, ihania vesiputouksia. Paikka on kuin sadusta. Aaah.Nykyinen kuva on ollut jo kolme vuotta profiilikuvana. Alkuun tuli vaihdettua usein profiilikuva, nykyään ei vaan enää jaksa. Mitäs sitä hyvää kuvaa vaihtamaan?! Olimme menossa häihin, joihin ei sitten edes löydetty. Minulla oli tylsää ja otin itsestäni tämän selfien. Vuosi oli siis 2014. Hiustenväri on muuttunut vain kerran ja nyt on ikää jo 10 vuotta enemmän. Mutta ei se menoa haittaa. Ehkä pitäisi vihdoin uusia profiilikuva?


Meitä voit seurata myös
Facebookissa: Suomalainen im Allgäu 
Instagramissa: asentajahiltunen

Ei kommentteja