5/recent-posts/slider1

Uusi blogi aukeaa maanantaina

Joku on ehkä huomannut, että blogissa on ollut hieman hiljaista, vain yksi postaus per viikko. Noh, siihen on ollut syynä perustaa uusi blogi. Sain mielettömän idean marraskuun alussa. Siitä lähtien olen tehnyt töitä uuden blogin eteen. 





Universumi on koetellut minua tämän kanssa ihan tosissaan. Ennen joulua olin kolme viikkoa flunssassa ja työn tekeminen oli nollissa. Jouluna sain hieman kirjoiteltua juttuja, mutta sitten iski taas flunssa. Samaan syssyyn Pimi on ollut paljon kipeänä ja on ollut minun kanssa kotona joten työnteko on ollut hieman haasteellista.

Asiaa ei ole auttanut se, että lunta on tullut tänä talvena ennätysmäärät. Siitä voit käydä lukemassa tästä. Joten Jumin iltapäiväpuuhat on mennyt lumitöissä, samalla hänellä oli päivystysviikko, joka tarkoitti sitä, että hänen piti olla tavoitettavissa 24/7. Voitte vaan arvata, sillä viikolla oli paljon hälytyksiä. Heh. Joten työnteko oli silläkin viikolla minimissään.

Meillä on ollut huonoa onnea vähän joka asiassa, esimerkiksi lumilinko on myös hajonnut tässä tohinassa (pidetään peukkuja ettei lunta enää tule). Viime viikolla Jumi oli laskettelemassa ja siinä rytäkässä häneltä katkesi akillesjänne, nivelsiteet, murtui nilkka ja mitä muuta. Joten minulla on ollut kaksi hoidettavaa. Plus näin loppumetreillä minäkin olen taas flunssassa. Kiva.





Jonain aamupäivinä sain paljon aikaiseksi, joillain kerroilla tuntui, että tekniikka tuli vastaan. Joku asia ei vain toiminut niin kuin piti ja taas työt venyivät. Varsinkin nettisivujen ja asetuksien kanssa olen repinyt hiuksia päästä moneen otteeseen. Onneksi on isoveli joka osaa auttaa.


Kirjoittelin jokin aika sitten kotiäidin salaisista toimista, siitä voit käydä lukemassa tästä.

Nyt näyttää vihdoin siltä, että uusi blogi aukeaa helmikuun 25. päivä. 

Varmaan ihmettelet miksi ihmeessä piti perustaa uusi blogi. Noh, minusta tuntui, että aihe olisi tavallaan sopinut tähänkin blogiin. Tarkemmin ajateltuani, ainoa vaihtoehto oli perustaa ihan oma blogi, instagram- ja facebook-tilit. 

Aihe on niin laaja ja meille suomalaisille niin tärkeä asia. 

Ja nyt varmaan ihmettelet mikä ihmeen aihe on kaikille suomalaisille niin tärkeä, että pitää ihan oma blogi perustaa?? 

Nyt voin tästä jo vihdoin kertoa.

Maanantaina 25.2.2019 aukeaa virallisesti Sauna Maailmalla -blogi, jonne kerään tarinoita mm. ulkosuomalaisten saunoista ulkomailla, esittelyjä saunoista ulkomailla ja Suomessa, esittelyjä saunatuotteista, tekstiileistä sekä haastatteluja ulkomaalaisista jotka rakastavat saunomista. Oikeastaan kaikesta mikä liittyy saunomiseen.

Tahdon jo nyt kiittää kaikkia jotka ovat olleet alusta lähtien mukana, suostuneet haastatteluihin, lähettäneet kuvia ja olleet tukena kun on tuntunut etten vain pysty/jaksa/kykene. Ilman teitä tästä ei olisi tullut mitään.


Sauna Maailmalla -blogia voi seurata jo nyt 
Instagramin puolella: sauna_maailmalla
Facebookissa: saunamaailmalla ja 
Twitterissä: @Saunamaailmalla

Näihin kaikkiin päivittyvät sauna-aiheiset ajatelmat eli saunatelmat aina lauantaisin, virallisena saunapäivänä. Instagramissa ja facebookissa tulen päivittämään myös tarinoita ahkerasti.




p.s. Oikeassa yläkulmassa on navigaatiopalkki jossa lukee sauna. Siitä pääsee myös suoraan Sauna Maailmalla -blogin pariin.


p.s. Tätä blogia päivittelen edelleen säännöllisen epäsäännöllisesti, joskus pitää päästää näitä omia höyryjä ulos. :)



Meitä voit seurata myös
Facebookissa: Suomalainen im Allgäu 
Instagramissa: asentajahiltunen
Bloglovin' ja Blogit.fi

Ei kommentteja